12 Ekim 2018 Cuma

İntel İşlemcilerden Hangisi Alınmalı?

Günümüzün en iyi işlemci üreticilerinden birisi olan İntel, yeni nesil teknolojiler ile birlikte insanları buluşturarak bilgisayarların çok daha performanslı bir şekilde çalışmasına imkan tanıyor diyebilmekteyiz. Birkaç sene içerisinde ortaya çıkan yeni teknolojiler ile birlikte bilgisayarların çok dkaha önemli bir performans değerine ulaştığını söyleyebilmek de mümkün hale geldi. İşlemci, bilgisayarın en önemli parçalarından birisi olarak dikkat çeker ve günümüzde işlemci sektöründe özellikle AMD ve İntel birbirleri ile inanılmaz bir yarışın içerisine girmiştir. Ancak İntel yılların deneyimi ile her zaman adım daha önde yer alır.

En iyi İntel işlemciler özellikle son 5 sene içerisinde ortaya çıkarıldı ve günümüzün en etkileyici içeriklerinden birisi olarak da dikkat çekti. Türkiye, her geçen gün çok daha fazla bilgisayara eğilim gösteren ülkelerden birisi durumunda ve artık her evde bir bilgisayar mevcut. Günümüzde İntel markasının üretmiş olduğu eski nesil işlemcileri kullanan bilgisayarların dahi hala satıldığını görebilme şansına sahip olabilirsiniz. İşte bu durum markanın ürünlerinde ki inanılmaz kaliteyi bizlere sunuyor diyebiliriz.
İntel İşlemci

İntel Core İ7 işlemci, günümüzün en kaliteli ve en çok tercih edilen işlemci modellerinden birisi olarak dikkat çekiyor. İ3 ile başlayan ve sonrasında İ5 ve İ7 sürümlerinin çıkarıldığı bu segmentte çok kaliteli bir bilgisayar deneyimi sizleri bekliyor. 4 ve 8 çekirdek seçenekleri ile kullanılabilen ve bilgisayarlarınızda mükemmel bir deneyimi sizlere sunan bu büyük marka, zaman içerisinde çok daha geniş kitlelere ulaşmışptır ve günümüz sunucularında da olmazsa olmaz parçalardan birisi haline gelmiştir.

İntel markasından işlemci alacaksanız ve bu yeni nesil bir işlemci olacak ise en kötü ihtimal ile İntel Core İ3 işlemci almanız sizlere çok daha iyi seçenekler sunar. En iyi ihtimal ile İ7 işlemci alarak bilgisayarınızı performans anlamında doruk noktalara çıkarabilir ve verim alabilirsiniz. Günümüzde Celeron model işlemciler hala satılmakta ancak kesinlikle tercih edilmemelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder